preloder

  Főoldal

   

  WEBLAPKÉSZÍTÉS ÉS MINDEN, AMI WEB…

  GRAFIKA / NYOMDAI MUNKÁK / ONLINE GRAFIKA

  PROGRAMOZÁS/ WEBPROGRAMOZÁS / VÁLLALATI & ÜGYVITELI SZOFTVEREK


  WEBLAPKÉSZÍTÉS

  Megjelenés weblappal az Interneten /domain, webtárhely, weblap, e-mail/


  KERESŐOPTIMALIZÁLÁS / SEO

  Internetes marketing stratégiaként a SEO figyelembe veszi a keresőmotorok működését, az emberek keresési hajlamát, a keresési szavakat vagy kulcsszavakat, a célközönség preferált keresőit.


  MOBILBARÁT WEBLAP

  A honlap a megtekintéshez használt eszköztől függően jelenik meg: mobileszközön mobilnézetet ad, asztali gépen asztalit.


  EGYÉB: GRAFIKAI ÉS WEBTÁRHELY, DOMAIN

  Facebook kampány/profil kezelés, webtárhely bérlés, grafikai/nyomdai anyagok készítése, webshop készítés, programozás


  MUNKÁINK
  10 év alatt rengeteg weblapot és webshopot készítettünk. Nehéz lenne – ugyanis lehetetlen – a legjobb weblapok, illetve a legjobb webshopok listáját összeállítani, ezért a teljesség igénye nélkül egy munka bemutatót állítottunk össze az Önök részére:

  [mpsl slider57c1a1e57909a]

  RÓLUNK

  2006. januárjában kezdte csapatunk a kreatív és web megjelenési munkákat, webes on-line üzletágként.
  2009. januárjában megalapítottuk a cégünket, az Eco-Webdesign Informatikai Kft-t.
  Azóta szinte változatlan felállásban végezzük a ránk bízott munkákat.

  De ha Önnek nem ez a fontos, hanem amiért megkeresett vagy megtalált minket, akkor Önnek erre a bemutatkozásra van szüksége:

  A weblapkészítés egy összetett munka eredménye, hasonlóképpen eltérő az árfekvése mint a személyautók esetében. Megrendelő választja meg igény, pénztárca és célok tükrében. Ezért mi egy "kulcsrakész – Optrade" weblap csomagot állítottunk össze alap esetekre. Az egyedi igényeket is kiszolgáljuk, konkrét elképzeléseket is megvalósítunk.
  A weblapok elkészítése még a 2000-es évek közepén elegendő volt, azonban mára már a SEO vagy – ahogy magyarosítva nevezik – keresőoptimalizálás elengedhetetlen a piaci versenyben. Lehetősége van nem csak nézni a konkurenciáit a Google kereső első oldalán, hanem közéjük, ámbátor eléjük kerülni.
  Mi garanciával vállaljuk a weblapok optimalizálását. Ha nem sikerül, vagy csak a második oldalig kerül előre a Google keresőben akkor nem fizet!*

  A weblapkészítés, a keresőoptimalizálás, a mobilbarát weblap és a közösségi média megjelenés – Facebook kampány és Youtube csatornával – ma már egy alap online megjelenésnek számít. Aki ezt figyelmen kívül hagyja, nem is fog drasztikus előre lépést tenni online vevőszerzésben, kizárólag a szájhagyományban bízik. Az esetek többségében ez a döntés hibásnak nevezhető.

  Minden webshophoz egyedi arculatot készítünk, a programozásra pedig ÖRÖK GARANCIÁT adunk! Hol a kockázat? Segítünk: SEHOL! A webshop továbbfejleszthető bármikor és számítástechnikai szaktudás nélkül is könnyen használható, akár összeköthető számlázó programmal, készletkezelő programmal…

  Webtárhely, webszerver vagy tárhely ki miként nevezi, de egy tény van, hogy a "vas" nélkül egyetlen egy honlap sem tud létezni a neten! Sajnos az Öné sem, de még a mienk sem, így erre biztosan szüksége van.
  Az év 365 napjában, a nap 24 órájában 99%-os rendelkezésre állást biztosítunk!

  Domain név, amely a tartalom mellett megkülönbözteti és névvel ruházza fel a weblapokat. Ajánlunk Önnek, elvégezzük az adminisztrációt, a doman regisztrációt, legyen szó .hu, .com, .eu vagy más nemzetközi domainek jegyzéséről.

  Cégünk weblapkészítés mellett egyéb grafikai munkákat is vállal profi grafikusok keze által.
  Legyen szó logókészítésről, névjegykártya tervezésről, vagy levélpapír tervezésről, vagy akár plakátkészítésről…nyomdai munkáink a tervezéstől a gyártásig megvalósulhatnak általunk.
  Nyomdai anyagok készítése esetében folyamatos kedvezményeket és akciókat biztosítunk!
  Érdeklődjön írásban elérhetőségeinken!

  A közel 10 év során az ügyfeleink igényei során szolgáltatásainkat kibővítettük és web alapú programokat is készítünk. Ennek előnye, hogy teljesen személyre szabott, nem kapott programot vásárol az ügyfél, hanem személyre szabott szoftvert kap, így a jövőben bővíthető, vagy akár átalakítható. Másik nagy előnye, hogy Internet kapcsolattal bárhonnan elérhető és ellenőrizhető. Ha elromlik a számítógépük sincs gond, hiszen a szerveren fut, így saját szerverre sem kell beruházni ez esetben.
  Számlázó program, készletnyilvántartó, rendelés kezelő és vállalat irányítási rendszerek tervezése és kivitelezése a repertoárunk fontos része – a teljesség igénye nélkül.

  *- Most már a felhasználók nem egy kulcsszóra keresnek rá, mivel rengeteg weboldal létezik, hanem a helyet…, sok esetben toldalékszót írnak a kifejezés mellé. Ez az arany növekszik, és egyelőre ezt a tendenciát mutatja. Amennyiben a weblap nem kerül az első oldalra – 4 kulcsszóból 2 kulcsszó – / Google / szolgáltatásunkért csak az átalakítási/kialakítási összeget kérjük el, amelynek díja: 25.000 Ft+ÁFA, az optimalizálási költség ebben az esetben díjmentes!